Over ons2020-11-05T12:05:30+01:00

Welkom bij Family Gaming

Van gezelschapsspellen tot videospellen en van strategie tot racen, alle spelletjes liefhebbers zijn hier aan het juiste adres. In 2020 zijn wij deze website begonnen om ouders en kinderen te stimuleren om vaker spelletjes met elkaar te spelen. Wij zijn namelijk van mening dat samen spelen de band tussen ouder en kind versterkt. 

Maar welke spellen zijn dan geschikt en waarom zijn ze leuk om samen te spelen? Als ervaringsdeskundigen delen wij onze visie op verschillende spellen middels het schrijven van blogs. Met z’n vieren gaan wij op zoek naar de leukste spellen en vertellen we waarom je dit met je kinderen zou moeten spelen. Wij wensen jullie veel leesplezier!

Over ons gezin

Wij zijn Huib en Marieke en trotse ouders van twee jongens, Joep (6) en Mees (4). Samen spelen we graag spelletjes. Joep en Mees beginnen nu de leeftijd te krijgen dat ze ook op een spelcomputer kunnen gaan gamen of een bordspel willen spelen. Zelf gamen we ook regelmatig, maar niet alle spellen zijn geschikt voor jongere kinderen. Maar welke spellen kunnen we dan wel samen spelen? Dus wij gingen op onderzoek uit. Al snel kwamen we tot de conclusie dat er over dit onderwerp nog niet heel veel te vinden is. En wij weten als “gamende”  ouder nog redelijk waar we moeten zoeken. 

Al snel kwamen we op het idee om Family Gaming te starten. Een website voor ouders en kinderen met blogs over spellen die samen gespeeld kunnen worden, waarom samen spelen goed is voor de band tussen ouder en kind en hoe je afspraken maakt over gamen.

Ga naar de bovenkant