De feestdagen zijn weer in zicht, daarom hebben wij een top 5 aan games voor de feestdagen samengesteld. Dit zijn niet perse de nieuwste games, maar wel games die je perfect met het gezin kan spelen. Daardoor zijn sommige games ook nog eens heel aantrekkelijk geprijsd. Een leuk cadeau voor in de zak of onder de boom!Animal Crossing: New Horizons (Nintendo Switch)

Animal Crossing is een spel waarbij je je eigen wereld ontdekt en bouwt. Het is een creatieve en rustige game zonder een specifiek doel. Je maakt je eigen wereld. Drink thee met de buren of vang vlinders in het bos. Dit kan je met meerdere spelers samen doen. Pas op: het spel kan verslavend zijn! 🙂 Geschikt vanaf 4 jaar.

Lego Games (alle platformen)

De Lego games zijn er in verschillende uitvoeringen. Beschikbaar in City Undercover / Harry Potter / Jurassic World / Star wars /Marvel variant. Je beleeft hiermee een spannend avontuur vol actie in een prachtige Lego wereld. Je zult hierbij moet samenwerken en puzzels oplossen om verder te komen in het spel. Geschikt vanaf 6 / 7 jaar.

Overcooked! (alle platformen)

Overcooked is een hilarische game die draait om samen koken! In elk level sta je in een keuken. Je moet binnen een bepaalde tijd gerechten klaarmaken. De besturing is extreem eenvoudig en alles draait om samenwerken. De levels worden steeds uitdagender en gekker, daardoor is dit super leuk om samen (tot 4 spelers) op de bank te spelen. Geschikt vanaf 5 jaar.

Asterix & Obelix XXL3 (Nintendo Switch, PS4)

Asterix & Obelix XXL3 is een super grappig avontuur vol met actie, humor en vriendschap. Je baant je met z’n tweeën al knokkend een weg door dit verhaal. Je lost samen puzzels op in de bekende wereld van Asterix & Obelix. Geschikt vanaf 6 / 7 jaar.

Super Mario Party (Nintendo Switch)

Super Mario Party draait om het spelen van bordspellen tot 4 spelers. De verschillende bordspellen bevatten een heleboel minigames, waarbij je de andere spelers moet zien te verslaan. De afwisseling in minigames is enorm en ze bovendien zijn erg leuk! Je kan ook in teams samenwerken. Bepaalde minigames speel je door de joycon controller te bewegen, dat zorgt voor veel grappige momenten. Geschikt vanaf 4 jaar.

 

Ben je na het lezen van onze top 5 games voor de feestdagen, toch nog op zoek naar andere games? bekijk dan ook eens ons overzicht van spellen.

GamesGames