Reisspellen zijn, de naam zegt het al, ideaal om mee te nemen op vakantie. Zo ook het dieren dominospel. Het dieren domino reisspel is geschikt vanaf 4 jaar en dat is ook echt zo. Mees (4,5) kon makkelijk het spel meedoen en heeft zelfs een potje gewonnen. Het spel kan met 2 tot 6 personen gespeeld worden.

Om het dieren domino reisspel te winnen hoef je geen tactiek toe te passen. Het is eigen een beetje geluk hebben met de juiste kaartjes. De kaartjes zijn voorzien van leuke dierenplaatjes. Voor wie wil kan er meteen een educatieve draai aan gegeven worden en een gesprek beginnen over de dieren.

Een spelletje duurt ongeveer 10 minuten. Als je een paar spelletjes achter elkaar speelt, is de kans groot dat iedereen een keertje wint. Bij ons doet dat de sfeer goed, want zowel Mees (4) en Joep (6) kunnen niet heel goed tegen hun verlies.

Kortom een leuk spelletje om op vakantie tussendoor te spelen!